PEREȚI CORTINE ȘI LUMINATOARE


Fațade vitrate


Tendința arhitecturii moderne este de a elimina bariera optică dintre interior și exterior într-o proporție cât mai mare. Pentru satisfacerea acestei tendințe, au fost create multiple sticle moderne cu proprietăți din ce în ce mai rafinate. Astfel, se pot realiza pereți cortină cu fațade din sticlă, având excelente proprietăți de izolare termică și fonică. De asemenea, acești pereți cortină au diverse tente de culoare sau grade de reflexivitate și diferite grade de filtrare a radiației solare sau chiar fațade transparente producătoare de energie electrică. În alegerea materialelor componente ale unei fațade, trebuie ținut cont și de posibilitatea inserării armonioase a unor elemente de design sau funcționalitate.
Pentru a putea satisface și cele mai avangardiste creații arhitecturale, vom căuta soluția tehnică potrivită pentru proiectul dumneavoastră, la cei mai buni producători mondiali de sisteme.

Luminatoare


Luminatoarele cu tâmplărie din aluminiu, curbe sau poligonale, oferă un aspect deosebit de elegant construcțiilor. Pot fi automatizate cu motor și telecomandă, ușurând astfel deschiderea. Noile tehnologii împing vechile limitări în ceea ce privește realizarea luminatoarelor. Dansul norilor și al stelelor poate fi admirat din locuință, prin deschiderile impresionante pe care le oferă skylight-urile. Chiar și simplul hol sau casa scărilor pot deveni cele mai relaxante și frumoase locuri din casă!