CINE SUNTEM?


Suntem o companie care pune clientul pe primul loc, deoarece santisfacția lui ne împinge să creștem mereu și să ne bucurăm de realizările noastre. Avem o experiență de peste 21 ani în fabricarea și montarea tâmplăriei din aluminiu și PVC. Gama noastră de produse este largă, de la uși, ferestre, termopane, până la sisteme de umbrire, automatizări uși, etc.

Repere temporale:
1993 – debutul activității comerciale sub numele INTECH
1998 – demararea producției de tâmplărie din aluminiu și ulterior PVC
2008 – implementarea SR EN ISO 9001: 2008 pentru producția și montajul tâmplăriei din Al și PVC
2014 – un nou nume, o nouă identitate vizuală: Fereastra GECO

Viziunea Fereastra Geco


În viziunea noastră, clientul are dreptul să cunoască toate informațiile necesare pentru a putea alege ferestrele care i se potrivesc cel mai bine.

CE VĂ OFERIM?


Consultanță tehnică de specialitate în stabilirea soluțiilor tehnice și alegerea materialelor componente potrivite, în funcție de dimensiunile și condițiile proiectului;

Livrare la termen și montaj tâmplărie;

Service în garanție și post-garanție;

Informare cu privire la exploatarea corectă diverselor modele de tâmplărie cu geam termopan, pentru asigurarea unei durate de viață îndelungată.

DE CE SĂ NE ALEGEȚI?


Respectăm şi tratăm clientul aşa cum fiecare dintre noi ne-am dori să fim trataţi când suntem în poziţia de consumatori.

Considerăm că nu este suficient să oferim un produs de calitate superioară. Dorim să oferim pe lângă un produs personalizat pentru fiecare client, şi servicii post-vânzare (garanţie, service etc.), astfel încât să vă puteți bucura de ferestrele Geco și de interacțiunea cu noi.

Calitatea produselor noastre este verificabilă la lucrări realizate în urmă cu 5, 10 sau 15 ani.

Garantăm fiabilitatea produselor noastre.

Suntem un partener de încredere pentru clienții și furnizorii noștri.

Vă oferim prețuri foarte avantajoase.

Investind astazi economisiti maine.

Contactați-ne pentru o ofertă personalizată!